traiteur perron81

Foutmelding

  • Notice: Undefined offset: 16 in menu_tree_check_access() (regel 1508 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/perron81.be/includes/menu.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in menu_tree_check_access() (regel 1508 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/perron81.be/includes/menu.inc).

traiteur perron81

Folder Eindejaar Perron81

een aperoooke:

 

Picon vin blanc per 1/2l of 1l                                     

Cocktail maison                                                           

                                              

 

 

Huisgemaakte garnalenballetjes ( frituur) 10st                                                                                             

Huisgemaakte fondue kaasballetjes ( frituur) 10st                                                                                         

Huisgemaakte kroketjes van varkenswangen ( frituur) 10st                                                                        

                                                        

bisque 1l

Garnalenkroketten huisgemaakt  stuk                                                                                                             

Fondue kaaskroketten huisgemaakt stuk                                                                                                                                                                                                            

Schelpje Coquille St Jacques- grijze garnalen ( oven)   

tartaar Coquilles- frisse toetsen van limoen, dille, granny

gamba's L"Amoricaine - fettucine

 

vispan Perron81 de luxe

heekhaasje- bisque- aardappelpuree- fijne groenten

Thaise wok- gele curry- scampi's- mie

pasta scampi's L'Amoricaine- zuiderse groenten

fazantenfilet- fines Champagne- wildgarnituur- aardappelkroket

stoofpotje everzwijn- wildgarnituur- aardappelkroket

hertefilet- Merlot Poivrade- wildgarnituur- gratin Dauphinois

Chateaubriand- warme groenten- pepersaus- verse frieten

cote a l'os (2p) pepersaus- warme groenten- verse frieten

 

koude visschotel ( tomaat garnaal, verse zalm, koningsgarnalen, ger paling, ger makreel, tonijnsalade perzik, krabsalade ei, ger zalm, ger heilbot,.........)

koude visschotel gemeng met vlees ( idem maar met rosbief, pate, beenham, serrano, ......)                                                                            

                                                                                                                                   

 

Vispannetje Perron81 de luxe- aardappelpuree

                ( kabeljauw- zalm- tongrol- lenghaas- coquille- scampi- grijze garnalen)