traiteur perron81

traiteur perron81

Folder Eindejaar Perron81

een aperoooke:

 

Picon vin blanc per 1/2l of 1l                                     

Cocktail maison                                                           

Jamaican rum punch                                                    

 

 

Huisgemaakte garnalenballetjes ( frituur) 10st                                                                                             

Huisgemaakte fondue kaasballetjes ( frituur) 10st                                                                                         

Huisgemaakte kroketjes van varkenswangen ( frituur) 10st                                                                        

Bruchettas met Parma -pesto -mozzarella -Parmesan (oven) 5st                                                           

 

Garnalenkroketten huisgemaakt  stuk                                                                                                             

Fondue kaaskroketten huisgemaakt stuk                                                                                                        

Varkenswang kroket huisgemaakt stuk                                                                                                               

Schelpje Coquille St Jacques- grijze garnalen ( oven)                                                                                  

Kikkerbilletjes lookboter                                                                                                                                        

 

Vispannetje Perron81 de luxe- aardappelpuree

                ( kabeljauw- zalm- tongrol- lenghaas- coquille- scampi- grijze garnalen)                               

Tongrolletjes- champignon- ZeeBrugse gr garnalen- duglere- aardappelpuree                                

Fazantenfilet- Fines Champagne- wildgarnituur- verse kroketten                                                          

Stoofpotje everzwijn- wildgarnituur- verse kroketten                                                                                

 

Koude visschotel ( ger zalm- verse zalm- ger  heilbot- koningsgarnalen-

                Makreel- ger paling- grijze garnalen- groentegarnituur- 3 sausjes                                     

 

Koude vis- & vleesschotel ( idem vis + gekookte ham- Serrano- huisgemaakte

                Fazantenpate- lookworst- rosbief,..)                                                                                               

 

Fruits de Mers ( langoustines, halve kreeft- wulloks- koningsgarnalen- gamba’s

                Vongole- tapijtschelpen- ongepelde grijze garnalen- oesters- krabbepoten- kreukels)

                                                                                                                                                                                        

 

Eindejaarsmenu                                              -schelpje coquilles St Jacques (oven) VG

                                               Keuze Hg:           -fazantenfilet fines Champagne- wintergarnituur- verse kroket

-Tongrolletjes- duglere- grijze garnalen- champignons- puree

-Stoofpotje everzwijn- wintergarnituur- verse kroket

                                                                               Dessertcreatie van de chef