Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

                                                                

Food- hoofdgerechten

Viskes

 

Huisgemaakte garnalenkroketten- pastinaak- grijze Noordzeegarnalen- verse frietjes                                                                                                         

Thaise wok- scampi- kokos- rode curry- zuiderse groenten- mie          

Gebakken Zeetongen in goeie beuter- fris slaatje- verse frietjes              

 

Palingen:     gebakken- verse tartaar                                                       

                   Palingen in de room                                                          

                   Palingen in ’t groen                                                              

                   Palingen Perron81                                                              

 

Vispannetjes Perron81 de luxe                                                                 

Lotte- smeusje van prei- butternut- spek- botersaus                                   

 

Vlesekes

 

Pele Royal (super zachte Rundhaas) - fris slaatje                                        

         De Pele Royal is een mager niet-werkende spier die zich situeert op het schouderblad. Dit stukje vlees heeft een dichte structuur, is donkerder van kleur en is zeer mager.  Te vergelijken met een filet pur maar veel intenser van smaak.

Gegrilde Entrecote Belgisch wit-blauw (400gr)- kruidenboter                 

 

Sauzen supplement: peper, champignon, Bearnaise                                     

Cote a l’os- Piemonte- 2personen- saus naar keuze                                     

         Keuze sauzen: peper, champignon, Bearnaise

 

Fazantenfilet- fines Champagne- wildgarnituren- kroketjes                      

Hertenkalffilet- Merlot Poivrade- wildgarnituren- kroketjes             

Stoofpotje everzwijn- wildgarnituren- kroketjes