Hoofdgerechten
Food- hoofdgerechten
Viskes
Huisgemaakte garnalenkroketten- pastinaak- grijze Noordzeegarnalen- verse frietjes
Gebakken Zeetongen in goeie beuter- fris slaatje- verse frietjes
Palingen: gebakken- verse tartaar
Palingen in de room
Palingen Perron81
Kabeljauwhaasje- supreme van lentegroentjes- vongole- mossel
Vlesekes
Pele Royal (super zachte Rundhaas) - fris slaatje
De Pele Royal is een mager niet-werkende spier die zich situeert op het schouderblad. Dit stukje vlees heeft een dichte structuur, is donkerder van kleur en is zeer mager. Te vergelijken met een filet pur maar veel intenser van smaak.
Gegrilde Entrecote Belgisch wit-blauw (400gr) - kruidenboter
Rib Eye gegrild Piemonte- lookboter
Cote a l’os- Piëmont- 2personen- saus naar keuze
Keuze sauzen: peper, champignon, Bearnaise
Het Piemontees vleesras vindt zijn oorsprong in de Italiaanse provincie Piëmont.
Het Piemontees ras levert een superieure vleeskwaliteit. Het donkerrode vlees heeft een fijne, stevige structuur en is erg mals. Het vlees is bovendien vetarm en bevat een heel laag cholesterolgehalte
Cholesterolgehalte per 100 gram vlees:
Rundvlees 73 mg
Varkensvlees 79 mg
Kippenvlees 76 mg
Vis 52 mg
Piemontees rundvlees 48,5 mg
Supplement saus: champignon, peper, Bearnaise