Hoofdgerechten

Foutmelding

  • Notice: Undefined offset: 16 in menu_tree_check_access() (regel 1508 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/perron81.be/includes/menu.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in menu_tree_check_access() (regel 1508 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/perron81.be/includes/menu.inc).

Hoofdgerechten

                                                                

 

Food- hoofdgerechten

Viskes

 

Huisgemaakte garnalenkroketten- pastinaak- grijze Noordzeegarnalen- verse frietjes                                                                                                                  

Gebakken Zeetongen in goeie beuter- fris slaatje- verse frietjes     

Vispannetje Perron81Style                

 

Palingen:     gebakken- verse tartaar                                                           

                   Palingen in de room   

Lotte/ fijne groenten/ saffraansausje/ aardappelmousseline

scampi's/ look/ tomaat/ basilicum/ fris slaatje     

 

                                              

                                                                             

Vlesekes

Pele Royal (super zachte Rundhaas) - fris slaatje                                           

         De Pele Royal is een mager niet-werkende spier die zich situeert op het schouderblad. Dit stukje vlees heeft een dichte structuur, is donkerder van kleur en is zeer mager.  Te vergelijken met een filet pur maar veel intenser van smaak.

 

Fantanfilet- fines Champagne- wildgarnituur- kroketjes

Hertekalffilet- Merlot Poivrade- wildgarnituur- gratin Dauphinois

Hazerugfilet- Grand Veneur- wildgarnituur- gratin Dauphinois 

Cote a l’os- Piëmont- 2personen- saus naar keuze                                         

         Keuze sauzen: peper, champignon, Bearnaise

Het Piemontees vleesras vindt zijn oorsprong in de Italiaanse provincie Piëmont.

Het Piemontees ras levert een superieure vleeskwaliteit. Het donkerrode vlees heeft een fijne, stevige structuur en is erg mals. Het vlees is bovendien vetarm en bevat een heel laag cholesterolgehalte

Cholesterolgehalte per 100 gram vlees:

Rundvlees                                                       73 mg

Varkensvlees                                                  79 mg

Kippenvlees                                                    76 mg

Vis                                                                   52 mg

Piemontees rundvlees                                   48,5 mg

 

Supplement saus: champignon, peper, Bearnaise