kerstmenu en oudejaarsmenu 2019 "samen op naar 2020"

kerstmenu en oudejaarsmenu 2019 "samen op naar 2020"

kerstmenu 2019

 

gamba's- bisque- fettucine

of

terrine fois gras- veenbes- mangochutney-brioche

***

sorbet van kersen met een vleugje 

***

parelhoenfilet- fines Champagne- wintergarnituur- huisgemaakte aardappelkroket

***

kerstcreatie van de chef

 

€52,00

 

 

oudejaarsmenu 2019 "samen op naar 2020"

 

glaasje bubbels vergezeld van hapjes

~~~

babykreeft- Meditteraanse wijze- look- basilikum- fettucine

~~~

ragout van Gamba, mossel, St; Jacobsnootjes, crème van mossel-citroengras

of

duo van terrine fois gras & gebakken fois gras- veenbes- chutney mango

~~~

sorbet van wijnperzik- vleugje gran marnier

 ~~~

gebakken griet- eekhoorntjesbrood- duchesse- dugléré van kervel

Of

hertekalffilet- merlot poivrade- gratin dauphinois- wintergarnituur

  ~~~

ijscreatie van de chef

   ~~~ 

koffie met versnaperingen

~~~

glaasje bubbels met het klinken op 2020!!!

 

formule waters en aangepaste wijnen inbegrepen tot aan de koffie

€125,00

 

traiteurdienst

hapjes

Huisgemaakte garnalenballekes 6st                                                                                                           €5,80

Huisgemaakte kaasballekes 6st                                                                                                                  €4,40

Brushettas Parma Pesto Mozzarella                                                                                                           €2,30/stuk

WildPastei van het huis Perron81/ brioche  /veenbeschutney                                                                 €2,50/stuk

Oesters (niet) opengedaan, grof zout                                                                                                         €2,00/stuk

 

Tapasplank Perron 81 DeLuxe (tip: ook ideaal als vg = geen extra werk= meer tijd om samen te genieten)     €12,00/pp

 

soepen

Tomatensoep met balletjes (tip kids)                                                                               €6,00/liter

Witlofroomsoep                                                                                                                 €5,00/liter

Bisque-crevettes                                                                                                                €12,00/liter

 

voorgerechten                                                             

Huisgemaakte kaaskroketten                                                                                           €2,40/stuk

Huisgemaakte garnalenkroketten                                                                                    €3,75/stuk

Terrine van fois gras-veenbessen en mangochutney-                                                   €13,00

                               Notenmengeling En brioche

Coquilles St.Jaques schelpje                                                                                            €13,00

Halve kreeft schoon zicht, garnituur en sausjes                                                             €22,00

 

hoofdgerechten

Het klassieke vispannetje-grijze garnalen-brunoise tomaat                                     €17,00

Tongrolletjes op Normandische wijze-grijze garnaal                                                €17,00

Scampi’s –zacht currysaus- verse krokante groenten                                              €17,00

Kabeljauw-witte wijnsaus-jonge spinazie                                                                   €17,00

 

Palingen *gebakken met verse tartaar                                                                       €21,50

                  *in de room                                                                                                  €23,50

                  *in ’t groen                                                                                                   €23,50

                  * Perron81 (ger zalm& grijze garnalen)                                                     €25,50

Huisbereide Vol au Vent Grand-Mère                                                                          €15,00

Parelhoenfilet fines champagne-wildgarnituur                                                          €20,50

Stoofpotje kalkoen-wildgarnituur                                                                                €16,00

Kipfilet gevuld met eekhoorntjesbrood en champignons, saus Grand Mère          €16,00

Varkenswangetjes met Gouden Carolus-wortelpuree                                               €19,00

Hertekalffilet-Merlot Poivradesaus-  wintergarnituur                                                 €22,00

 

 

Een gehele kreeft (650-700gr)

Belle vue                                                                                                                          €38,00                  

Termidor                                                                                                                          €42,00

Mediterrane wijze                                                                                                           €42,00

 

 

bijgerechten

Verse frietjes (300gr)                                                                                                       €3,50

Puree halve kilo                                                                                                               €4,00

Gratin dauphinois halve kilo                                                                                          €5,50

                                                              

Verse mayonaise 250gr                                                                                                   €2,50

 

desserts

Ijscreatie van de chef                                                                                                        €9,00

Crème brullee rood fruit                                                                                                   €6,00

Mousse van irish coffee                                                                                                   €8,00

Tiramisu karamel                                                                                                               €8,00

 

 

Tip : Eindejaarsmenu meeneem  €37,00pp

 

 

Schelpje Coquilles St. Jacques- prei- grijze garnalen

 

Parelhoen Fines Champagnes- aardappelkroket- wintergarnituur

 

Ijscreatie van de chef

Tips voor een vlot verloop tijdens de feestdagen

 

BESTELLEN GRAAG TEN LAATSTE 3 DAGEN OP VOORHAND....VOLZET=VOLZET

Dit is onze EINDEJAARSFOLDER 2019-2020, dus niet alle gerechten zijn heel het jaar verkrijgbaar, maar wij bieden u dan graag een seizoensgebonden alternatief aan.

U kan bij ons steeds telefonisch of in het restaurant bestellen

Bestellingen via email zijn enkel geldig na ontvangst van bevestigingsmail van ons. HOTMAIL-EMAIL ADRESSEN belanden vaak in de ongewenste mailbox door spam en virus links.

GEEN BESTELLINGEN VIA SOCIAL MEDIA (Facebook, Instagram, Messenger...).

Graag vragen wij u enkele dagen op voorhand te bestellen om teleurstelling te voorkomen.

Wij beschikken over Bancontact.

Wij vragen bij ieder bestelling een voorschot van 20%.

Samenstellingen en prijzen van gerechten kunnen te allen tijde wijzigen afhankelijk van seizoen en aanvoer.

Wij werken steeds met veel liefde en verse producten, wij zijn trots op