Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Gebakken palingen met verse tartaar

Gebakken palingen in het groen

Gebakken palingen in de room

Gebakken palingen “ Perron 81”(gerookte zalm &grijze garnalen)

Pelé Royal, warme groenten en verse frietjes

lotte met stoofpot van herfstgroenten, lichte pepersaus

gebakken roggevleugel, krieltjes en ratattouille zuiders

varkenswangetjes, Gouden Carolus, stamp van wortel

filet van marcassin, merlot poivrade, wintergarnituur en sneeuwbal

Griet, spinazie, beukenzwam, mousseline en aardappelstamp

hazerug Grand Veneur, wildgarnituur, Gratin Dauphinois

Côte a l'os, arme groentjes, sausje naar keuze, verse frietjes

huisgemaakte garnaalkroketten 2 of 3 stuks, handgesneden frietjes

 

 

* Saus supplement: peperroom, Béarnaise, champignonroom, kruidenboter